Bingo en muziek op zaterdag 6 april

Deze bingomania is geweest en was een groot succes. Bekijk hier onze foto’s.


Heeft u ook zin in een middagje of avondje bingo met muziek? Dan boft u! Want op zaterdag 6 april aanstaande vindt een unieke samenwerking plaats tussen Optimus-evenementen en de muziekvereniging Euphonia-Triton.

De goede doelen organisatie Het Hogeland loopt voor Geluk heeft Optimus-evenementen gevraagd een bingo dag te organiseren. En op dezelfde dag trakteert Euphonia – Triton u op muziek. Dus kunt u bingo spelen en wisselt Euphona – Triton de bingorondes af met muziek. En als u meespeelt en komt luisteren steunt u een goed doel. De opbrengst gaat namelijk in zijn geheel naar de Maarten van der Weijden Foundation en komt daarmee ten goede aan wetenschappelijk onderzoek naar kanker.

’s Middags starten we om 14:00 uur en ’s avonds om 20:00 uur. En dit alles vindt plaats in de Op Roakeldaishal, Oostervalge 52A, Warffum. Deze hal gaat een uur voor aanvang open, dus ’s middags om 13:00 en ’s avonds om 19:00 uur.

U kunt aan de kassa uw bingoboekje(s) kopen voor €10,- per stuk waarmee u maar liefst 10(!) rondes meespeelt. En naast de bingokaarten kunt u ook nog lootjes kopen waarmee mooie prijzen zijn te winnen. De ondernemers uit het Hogeland sponsoren de bingoprijzen. Kijk op de website wie onze sponsoren zijn.

Dit alles klinkt u toch als muziek in de oren? En dit mag u niet missen! Dus noteer 6 april in uw agenda en kom naar de Op Roakeldaishal voor de BingoMania en muziek. Het aantal plaatsen is beperkt, dus geef u snel op via info@optimus-evenementen.com.