Euphonia en Triton nieuws

 

Sinds een aantal weken repeteren we weer in de Shelter. Heerlijk om weer ‘thuis’ te komen. De Shelter wordt gerenoveerd, veel vrijwilligers steken hier menig uurtje vrije tijd in.  Aan de contouren kan men zien, hoe het over een poosje zal zijn. Maar 1 ding wordt duidelijk, het wordt prachtig! Onze klanken vullen de ruimte.

Om dit te bekostigen, is er natuurlijk geld nodig. De Rabobank sponsort verenigingen. Om hiervoor in aanmerking te komen, werd aan de leden van de Rabobank gevraagd hun stem te geven aan die organisatie/vereniging waar zijn/haar voorkeur naar uitging. Via deze clubkasactie krijgen vele verenigingen financiële ondersteuning. We wachten met spanning af wat het ons heeft opgeleverd.

Wilt u in plaats van klussen liever muziek maken? Dan bent u uiteraard ook van harte welkom! Een ervaren muzikant of juist een beginneling? Mocht u onze verenigingen willen versterken? Neem dan vrijblijvend contact op met onze voorzitster Petra van der Zanden. U kunt haar bereiken via 06-30799087. U zult er geen spijt van hebben. Muziek maken met plezier staat bij ons voor op.

In april starten wij een project op de basisschool De 9 Wieken (Winsum) met als doel kinderen enthousiast te maken voor het maken van muziek. Ook leerlingen van De Tiggeldobbe uit Winsum doen mee.  Natuurlijk speelt onze fanfare daar een rol in. De eerste muzikale middag is op 12 april. De kinderen maken kennis met de fanfare en natuurlijk maken ze zelf muziek. Het vervolg is op donderdagmiddag 19 april. Die middag sluiten we af met een optreden vanaf 18:00 uur. De 9 Wieken is open vanaf 17:45 en u bent van harte welkom te komen luisteren naar de eerste klanken van deze kersverse muzikantjes.

Het voorjaar komt eraan, onze optredens ook! Het eerste optreden staat gepland op zaterdag 7 april in Warffum. Het donateursconcert begint om 20.00 uur. We zullen o.a. Saddleworth festival dances , Gabrielles song en Melting the ice ten gehore brengen. Noteert u deze datum alvast in uw agenda?

Kortom, met het voorjaar brengen wij ook de muziek bij u.