Betsy Lofvers 60 jaar muzikant

Betsy Lofvers uit Warffum is op 18 augustus 1960 lid geworden van de muziekvereniging Euphonia te Warffum, dit jaar dus maar liefst 60 jaar.

Een jubileum om even bij stil te staan. Zaterdagmorgen 15 augustus bracht een aantal muzikanten haar daarom een serenade. Na het spelen van de eerste noten, deed een verraste Betsy haar voordeur open. Behalve de muzikanten stonden ook buurtgenoten voor haar deur. Een feestelijk geheel. Tussen de muziek door stonden de voorzitter, Petra van der Zanden, en de ere-voorzitter, Arnold Boeijenk, stonden uitgebreid stil bij dit heuglijk feit.

Betsy is begonnen bij de vereniging op de klaroen, speelde daarna trompet en tot op heden bespeelt ze de altsaxofoon. Betsy staat altijd klaar om de vereniging te helpen zoals bij lotenverkoop, oliebollenaktie, commissie Lief en Leed en bij Op Roakeldais is ze ook altijd van de partij. Ze heeft ook 25 jaar lang de uniforms onder haar hoede gehad. Al met al een zeer actief lid.

Na de toespraken en de muziek kreeg de jubilaris, namens de vereniging, een ontbijt en een dinerbon aangeboden. Iedereen keerde huiswaarts en Betsy en Jan Lofvers konden heerlijk gaan genieten van het ontbijt van bakkerij Bouwman uit Warffum.