Beste oud-muzikant

Heb je er wel eens aan gedacht jouw oude hobby weer op te pakken en je instrument af te stoffen om weer te gaan spelen?

Dan is dit je kans!

Want voor ons prachtige concert op 4 april 2020 zijn we op zoek naar jou! Op die avond geven we (in het Hogelandcollege, Warffum) een concert samen met ‘Not the Andrews’, een groepje van drie zangeressen (uit Winsum en omstreken) die de bekendste liedjes zingen van de legendarische Andrew Sisters (waaronder ‘In the Mood’ en ‘Bei mier bist du schön’). Het trio is in 1995 opgericht ter gelegenheid van het 50 jarige bevrijdingsfeest en toen zongen ze voor Canadese oud-strijders. In 2020 is het 75 jaar geleden dat Warffum is bevrijd.

We traden eerder met ze op en dit is een fantastische gelegenheid om opnieuw samen te gaan werken.

Doe je mee?

Meld je dan aan en kom naar onze repetities! We repeteren elke donderdagavond van 19:30-22:00 uur in de Sjelter in Warffum.

Misschien heb je eerst allerhande vragen? Heb je geen instrument meer? Wij hebben veel instrumenten liggen klaar om te bespelen. Wil je liever eerst weer een aantal lessen volgen? Kunnen we regelen. Heb je geen muziekstandaard? Die hebben we voor jou te leen. Kortom, geef je op of stel je vragen via de mail of telefoon. De contactgegevens staan onderaan vermeld.

We horen graag van je!

Hartelijke groet,
Petra van der Zanden
Voorzitter Euphonia/Triton
info@euphonia-triton.nl